• TLF: (+45) 42 73 44 04

Vi tilbyder Kaffe

Regionale kaffetyper

Både konventionelle, økologiske og fairtrade bønner.


Kaffen ristes på et mikroristeri beliggende i et lokalområde på marsken ved Ribe. LAG Esbjerg har ydet tilskud til etableringen af risteriet. Lige syd for risteriet findes Nationalpark Vadehavet om Ribe Å.

 Amaro Gayo, Etiopien

Etiopien er hjemsted for kaffe! 
Faktisk kan alle kendte kaffevarianter spores tilbage til grundstammer i Etiopien.

Amaro Bjergene er en lille bjergkæde der adskiller samfundene i Amaro på den østlige skråninger fra Nechisar National Park og lavtliggende stammeområderne i Arba Minch i Sidamo region i sydvest Etiopien. De lokale kaffevarianter , relativt tyndtbefolkning, vandfald og højlandsbambusskove er blandt de mange unikke karaktere for området.

Kaffen er præget af den traditionelle tørre produktionsfacon, der giver Amaro Gayo en varm citrusfrugtig klarhed, sammen med en mild fermenteret kompleksitet.El Salvador, Sydamerika

Finca Andalucía er beliggende i Ataco, Ahuachapán. Primære geografiske kvalliteter er den højde som kaffen dyrkes i, der netop giver en tæt bønne med en høj densitet. Dette udvikler isærdelseshed smagen under ristning. Ligeledes holder mange kilder, den mørke frodige volkanske jordbund fugtig.

Finca Andalúcia producere en kaffe af højkvallitet der flere gange er blevet udvalgt til deltagelse i "Cup of Excellence".   • Kunde udtalelser:

  Lone Ebsen:

  Fantastiske bønner - ren kaffenydelse!

  Gunnar Christensen:

  Top kvalitet, god smag!

  Mathias Tobiasen Hørlyck:

  Top kvalitet!